Eerst vond de mens het vuur uit. Daarna kwam de soep. Soep is een van de oudste gerechten ter wereld. Het is makkelijk te maken, smakelijk en vaak erg gezond. In de meeste gevallen dient een bouillon die gemaakt is van vlees en botten als basis. Het merg in de botten bevat veel van het eiwit collageen. Als de bouillon klaar is, gaan er groenten of vlees bij. Sommige ingrediënten vallen uit…
Voor een chemische productielocatie in Antwerpen ontving Kapp een opdracht voor twee Vahterus Plate & Shell warmtewisselaars. De toepassing zelf…
Een Mexicaans fruitverwerkingsbedrijf benaderde HRS om een aseptisch thermisch proces te ontwerpen voor de productie/verwerking van karamelsiroop…
In een wereld die worstelt met milieuproblemen is het hergebruik van energie niet alleen een kwestie van financiële besparing, maar ook van…
Gemeente Nijmegen, Provincie Gelderland, Nuon, netbeheerder Alliander en ARN, een afvalenergiecentrale te Nijmegen, startte in maart 2014 officieel…
Het is waarschijnlijk het bekendste bijgerecht ter wereld en het wordt sinds jaar en dag verpakt in glazen potten en blik. Portieverpakking maakt…