+31(0)78 611 73 50

We dragen aantoonbaar bij aan jouw voorsprong. Dat beloven we met 100% procesgarantie.

We hebben ambitie.

Kapp heeft ambitie. We willen gezien worden als een van de meest innovatieve engineers ter wereld. Bij die ambitie past een onorthodoxe benadering. We zijn eigenzinnig en slim en we bekijken de zaak graag vanuit brede en soms ongebruikelijke perspectieven. Wanneer we een oplossing adviseren, is dat vaak niet de oplossing waar je zelf aan dacht. Maar hij is van alle oplossingen wel de beste. En hij draagt bij aan je voorsprong. We gaan je niet op voorhand vragen om ergens in te geloven. Daarom – en omdat we overtuigd zijn van ons kunnen – geven we garantie op het procesresultaat.

Kennis

Kapp heeft ruim twintig jaar ervaring en werkt met een compact en specialistisch team dat direct toegang heeft tot de R&D-teams van partners Kelvion, Vatherus, HRS en HTRI.

Design

Onze voornaamste investering vindt plaats tijdens het offertetraject. Al in die fase geven we inzicht in diverse oplossingen en de bijbehorende resultaten.

Impact

Wij dragen substantieel bij aan de energiebesparing, kostenbesparing en CO2-reductie van onze klanten. Hierdoor kunnen zij hun voorsprong op de concurrentie vergroten.

We gaan voor de inhoud. We denken in oplossingen. En je kunt ons altijd bellen.

De procesadviseurs en engineers van Kapp zijn slim, snel én aardig. We verkopen je alleen een oplossing als we zeker weten dat het jouw probleem oplost. We adviseren, ontwerpen, berekenen en testen. En als het haast heeft, heb je morgen een offerte in huis. Bovendien: we denken niet alleen in oplossingen, we voeren ze ook uit. Samen met onze fabrikanten zorgen we voor de gecertificeerde productie en constructie – en voor het transport.

Kapp pand 1

Ontwerp & Offerte

Ieder project begint met een probleem – mogelijk dat van jou. We analyseren dat probleem en komen terug met onze versie van jouw probleem. Vervolgens werken we enkele oplossingen uit. Hierna wordt de keuze voor het type warmtewisselaar bepaald en maken we het technisch en thermisch ontwerp. Het resultaat hiervan gaat naar de klant in de vorm van een offerte met datasheet, maatschets en eventueel uitgebreidere informatie.

Vahterus 3 1

Planning & Fabricage

We bestellen de geselecteerde warmtewisselaar die nodig is bij de fabriek en we maken een productieplanning. De productiedocumenten van de leverancier bieden we, na verificatie, ter goedkeuring aan. Als verdere pre-inspectie niet nodig is, gaan we daarna over tot productie en realisatie.

IMG 20130218 04577

Transport & Installatie

De fabrikant zorgt voor het transport van de installatie naar de locatie. De levering is voorzien van installatiegegevens en instructies. Optioneel kan de levering begeleid worden door onze Quality Manager. Tenslotte wordt de klant in het bezit gesteld van de einddocumentatie.

IMG 2249

Service &
Uitbreidingen

Ook na oplevering staan we voor je klaar. In een later stadium kan het nodig zijn om technische of thermische aanpassingen in de installatie aan te brengen of om het geheel te optimaliseren. Verder kan er sprake zijn van uitbreidingen. In overleg zijn we beschikbaar voor het onderhoud van de geleverde installatie of componenten.

Alle namen die achter Kapp staan.

Wat we doen, doen we niet alleen. In de Benelux hebben we het exclusief verkooprecht voor drie wereldwijd toonaangevende merken in de branche. En natuurlijk staan we continu in verbinding met de procesindustrie. Verder zijn we aangesloten bij onze netwerkpartners NAP, Petrochem, Stoomplatform en Stichting Warmtenetwerk.

Kapp was al groen voordat de term bestond

Warmteoverdracht is per definitie een duurzaam proces. In die zin waren we onze tijd ver vooruit; toen Kapp in 1997 begon, was verduurzaming een onbekend begrip. We leveren graag onze bijdrage aan een schonere wereld, al was het maar omdat besparing van energie ook besparing van kosten betekent. Bedrijven die zich uitsluitend richten op verduurzaming weten ons in toenemende mate te vinden.