Nieuws

Kapp op volle toeren ondanks coronavirus

Op dit moment is geen van onze werknemers besmet met het Coronavirus. Sterker nog, Kapp draait op volle toeren. We treffen uiteraard wel de door het RIVM aangeraden voorzorgsmaatregelen om besmettings- en verspreidingsrisico’s tot een absoluut minimum te beperken. Wij stellen alles in het werk om onze dienstverlening te laten voorlopen zoals je dat van ons gewend bent.

Onze partners – Kelvion, Vahterus en HRS Heat Exchangers – hebben, net als wij, voorzorgsmaatregelen getroffen. De productie van warmtewisselaars en spare parts gaat gewoon door. Wij voorzien daarom geen problemen voor onze projecten.

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de impact van het Coronavirus op Kapp. Wij monitoren onze projecten continu en brengen een ieder direct op de hoogte als wij een bepaalde impact voorzien. We rekenen op jouw begrip, daar de voorspelbaarheid van het Corona virus en de daarbij horende voorzorgsmaatregelen zich slecht laten raden. Als je vragen hebt, zijn wij bereikbaar via de gebruikelijke kanalen.