Nieuws

Tjark de Lange toegetreden tot Board of Directors HTRI

Tjark de Lange, directeur en eigenaar van Kapp Nederland B.V., is per 01 augustus 2023 officieel toegetreden tot de Board of Directors van Heat Transfer Research Inc. (HTRI). Het is misschien overbodig om uit te leggen wat HTRI doet, maar in het kort; HTRI is wereldwijd bekend als de autoriteit op het gebied van berekening van industriële warmtewisselaars en thermische procesontwerp-simulatiesoftware, ondersteund door geavanceerde onderzoeks- en testfaciliteiten.

Kapp Nederland maakt al ruim 20 jaar gebruik van HTRI voor de berekening van warmtewisselaars voor industriële toepassingen. Daarom is HTRI voor Kapp een belangrijke partner omdat het als onafhankelijke organisatie waardevolle context biedt aan thermische vraagstukken.

Innovatieve oplossingen en technologische vooruitgang op het gebied van warmteoverdracht zullen een enorme bijdrage gaan leveren aan de realisatie van wereldwijde klimaatdoelstellingen. De kennis en kunde van HTRI is daarvoor onmisbaar. Tjark kijkt er met veel enthousiasme naar uit om in zijn nieuwe rol bij te dragen aan de het succes van HTRI.

We zijn er als Kapp Nederland B.V. van overtuigd dat Tjark een waardevolle aanwinst zal zijn voor de Board of Directors van HTRI en wensen hem het allerbeste bij het vervullen van zijn nieuwe rol.