Een ijzersterk netwerk

Niet alleen kennis en ervaring, maar ook betrouwbare partners en een ijzersterk netwerk… zonder hen zouden we nergens zijn. Kapp vertegenwoordigt een handvol leveranciers van warmtewisselaars, Kelvion PHE (voorheen GEA Ecoflex), Kelvion Brazed PHE (voorheen GEA WTT) Vahterus, HRS Heat Exchangers, en Kelvion SAS (voorheen GEA Ergé Spirale), elke fabrikant gespecialiseerd in een bepaald type warmtewisselaar. Hierdoor zijn wij flexibel, en kunnen we in ieder vraagstuk de voor- en nadelen van elk type tegen elkaar afstrepen. Zo zorgen we ervoor dat u de meest geschikte en efficiëntste warmtewisselaar krijgt voor uw toepassing.

Waarom geen kant-en-klare oplossingen?*

Als uw bedrijf niet bij ons om de hoek zit, doen we geen enkele moeite om reserveonderdelen naar u op te sturen. Het is gewoon niet nodig. Om onze creatieve oplossingen tot stand te brengen, hebben we het best denkbare netwerk van specialisten en producenten van componenten waar ook ter wereld; mensen die zowel u als ons helpen bij de opbouw en het onderhoud van uw installatie, terwijl wij het proces in de gaten houden. We kennen ook uw lokale onderdelenleverancier. We kunnen ieder merk componenten gebruiken dat u wilt, uitsluitend om de onderhoudskosten laag te houden. Dat betekent dat het ontwerp dat we voor u maken, uitsluitend bedoeld is voor u; en altijd met de best denkbare oplossing voor de best denkbare prijs in ons achterhoofd. Dat is het eindresultaat waar we op mikken.

*Normaal gesproken verkopen we geen standaard producten. Maar als we uw probleem kunnen oplossen met een kant en klare warmtewisselaar, aarzelen we geen seconde.

Onze betrokken partners zijn:

Onze netwerken: