+31(0)78 611 73 50

Vacature: Calculatie Engineer (32-40 uur)

Als calculatie engineer bij Kapp werk je in een klein team aan de meest uiteenlopende vraagstukken op gebied van warmteoverdracht. Jij vertaalt een klantvraag naar een optimaal commercieel/technisch ontwerp, je krijgt hierbij de vrijheid om je eigen ideeën en oplossingen aan te dragen en brengt jouw advies uit. We zijn bij Kapp eigenwijs en hebben een sterke eigen visie, het zal meer dan eens voorkomen dat je een totaal andere oplossing aandraagt dan wat de klant verwacht. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het verwerven van nieuwe projecten en aan de uitbreiding van het bestaande netwerk van relaties.

Functieomschrijving:

Functie-eisen:

Wij bieden:

Over Kapp

Kapp is een eigenzinnig engineeringsbureau op gebied van warmteoverdracht. We ontwerpen en leveren (industriële) warmtewisselaars aan klanten over de hele wereld. Je vindt onze warmtewisselaars o.a. in de voedingsmiddelenindustrie, (petro-)chemische industrie, maritieme industrie, farmaceutische industrie en HVAC. Ons moderne kantoor in Dordrecht is goed bereikbaar met auto, fiets en OV.

Solliciteren

Stuur je CV en beknopte motivatiebrief naar Bart van der Meer (bvdm@kapp.nl). Solliciteren kan tot uiterlijk 29-10-2021. Wil je meer informatie over deze functie? Neem contact op met Gerard van de Graaf (078-6117350).

Share this article