Productnieuws

Een nieuwe samenwerking

Wij presenteren met trots onze nieuwste partner, Thermon. Kapp vertegenwoordigt Thermon in de Benelux op gebied van electrical process heaters. Caloritech™ van Thermon biedt het breedste scala aan verwarmingsproducten voor industriële procesverwarming met de meeste beschikbare opties op de markt.

Thermon

Thermon ontwikkelt veilige, betrouwbare en innovatieve verwarmingsoplossingen voor toepassingskritische industriële processen. Het Amerikaanse bedrijf is daarmee werkzaam in daadwerkelijk iedere industrie. Kapp vertegenwoordigt Thermon in de Benelux op gebied van electrical process heaters. Caloritech™ van Thermon biedt het breedste scala aan verwarmingsproducten voor industriële procesverwarming met de meeste beschikbare opties op de markt. Caloritech opereerde voorheen onder de naam CCI Thermal Technologies Inc.

Samenwerking

Thermon & Kapp werken sinds 2021 samen. Het uitwisselen van warmte op een veilige en betrouwbare manier staat voor beide partijen sinds jaar en dag centraal. Thermon was op zoek naar een specialist met veel kennis van de industrie in de Benelux. En terwijl het Kapp’s productportfolio nog aan een goede electrical process heating oplossing ontbrak, kwam Thermon op ons pad. Daarmee was de samenwerkingsovereenkomst snel getekend. Kapp ziet in de Caloritech™ electrical process heaters van Thermon een perfecte uitbreiding van haar productportfolio.