Agenda

Bezoek Kapp op Pumps & Valves 2024

Pumps & Valves is één van de belangrijkste beurzen in de Benelux voor industriële vloeistof- en gastechnologieën. Een levendige sector en een boeiend event. Voor en door vakmensen. Met een stevig programma als verbindende factor tussen elk subdomein binnen industriële vloeistof- en gastechnologieën. Jouw kans om te ontmoeten en te beleven, om gericht business te doen en uw kennis op peil te houden. Alle toonaangevende exposanten, expertise en ontwikkelingen onder één dak. We zien je graag daar, in onze stand 4352.

Profiteer als bezoeker van de kruisbestuiving met Maintenance. Op die manier ontmoet je niet alleen professionals uit sectoren als (petro-)chemie, waterbehandeling, procesindustrie, (nieuwe) energie en metaal maar ook professionals uit de wereld van productiegericht onderhoud én procesindustrie . Twee vliegen in één klap!

Datum en tijd:
Woensdag 20 maart (10.00 – 18.00)
Donderdag 21 maart  (10.00 – 17.00)

Plaats:
Antwerp Expo
Jan van Rijswijcklaan 191
2020 Antwerpen

Bezoeken:
Toegang is gratis
Hier registreren

Namens Kapp zijn Jan en Jeroen aanwezig
Meer inzicht in warmteoverdracht? Wil je praten of heb je hulp nodig bij het nemen van beslissingen over jouw industriële processen? Bezoek ons op Pumps & Valves.

KappNederland Dordrecht JanLodewijckx copyrightMaartjeBrockbernd 3a

Jan Lodewijckx

Regiomanager BeLux
KappNederland Dordrecht JeroenVanRuitenbeek copyrightMaartjeBrockbernd 1a

Jeroen van Ruitenbeek

Manager new energies