+31(0)78 611 73 50

“Met ons werk maken we, al zeggen we het zelf, een gigantische impact.”

Werken bij Kapp

Kapp is een eigenzinnig engineeringsbureau op gebied van warmteoverdracht. We werken met een klein team aan de meest bijzondere projecten. We ontwerpen en leveren industriële warmtewisselaars aan klanten over de hele wereld. Met ons werk maken we, al zeggen we het zelf, een gigantische impact. Warmteterugwinning heeft onze grootste prioriteit. In de afgelopen jaren wisten we voor onze klanten gigantische CO2 reducties te realiseren. In 2021 zorgden we met onze gerealiseerde projecten voor een totale extra jaarlijkse warmteterugwinning van ruim 3.1 TWh. Nog meer cijfers inzien? We sturen je graag ons meest recente duurzaamheidsrapport toe.

Wil jij impact maken?

We zijn op zoek naar mensen met ambitie. We willen graag veelzijdige en flexibele mensen ontmoeten met commercieel talent en een hart voor techniek, industrie en vooral duurzaamheid. Het maakt ons niet uit of je een ervaren professional bent of je je carrière net begint. Kapp geeft je de ruimte om je te ontwikkelen op jouw manier en we leren ook graag van jou. Bij Kapp zien we het als onze missie om de energietransitie te versnellen door de processen en projecten van onze opdrachtgevers fundamenteel te verbeteren. Kom jij ons daarbij helpen?

Bijdragen aan de energietransitie

Warmteoverdracht is per definitie een duurzaam proces. In die zin waren we onze tijd ver vooruit; toen Kapp in 1997 begon, was verduurzaming een (relatief) onbekend begrip. Vandaag de dag draagt 100% van ons werk direct bij aan de energietransitie. Nieuwe vormen van energie, nieuwe technieken, nieuwe uitdagingen. Wij worden er blij van. We zoeken daarom mensen die zich hierin herkennen en industrie-breed het verschil willen maken, samen met ons.

Bob Woudenberg
Project Engineer

“In 2018 ben ik bij Kapp begonnen om naast mijn studie relevante werkervaring op te doen. Ik ben bij Kapp gebleven vanwege de informele werksfeer, de mogelijkheid om professioneel door te ontwikkelen en hoge mate van eigen verantwoordelijkheid in het werk. Door ons netwerk van partners, uiteenlopende klantvragen en opkomende energiemarkten zijn er de komende jaren tal van uitdagingen waar ik naar uitkijk.”

Jeroen van Ruitenbeek
Manager New Energies

“Bij Kapp spreek ik dagelijks met start-ups en de industrie over vernieuwende duurzame processen of verbeteringen op bestaande sites waar wij actief een bijdrage kunnen leveren aan de warmte-uitwisseling. Met ons brede pakket aan partners hebben we voor praktisch alle vragen een passende oplossing. Omdat onze lijnen intern kort zijn vergaderen wij nooit; ik kan al mijn tijd aan onze klanten en partners besteden.”

Wie zoeken we?

Voor ons kantoor in Dordrecht zijn we op zoek naar mensen die willen werken (of opgeleid willen worden) in onder andere de volgende richtingen:

  • Heat transfer engineering
  • Projectmanagement / Project engineering
  • Sales

Of je nou een opleiding werktuigbouwkunde, scheepswerktuigbouwkundig, chemische- of procestechnologie (of een andere technische opleiding) hebt gevolgd, we kunnen jouw expertise gebruiken!

Een greep uit onze projecten

Bij Kapp zien we het als onze missie om de energietransitie te versnellen door de processen en projecten van onze opdrachtgevers fundamenteel te verbeteren. Die opdrachtgevers zijn toonaangevend in de industrie, zowel nationaal als internationaal.

Wat kunnen we jou bieden?

settings gear

De functies bij Kapp zijn grotendeels technisch georiënteerd. Je werkt met zowel jonge als ervaren collega’s.

We bieden je een kans het verschil te maken en een gigantische bijdrage te leveren aan de energietransitie.

Een internationaal karakter; We werken samen met fabrikanten verspreid door Europa, we leveren warmtewisselaars overal ter wereld.

multiple

Informele werksfeer met korte lijnen in een platte organisatie – geen vergadercultuur! Hybride werken is mogelijk.

Een goed salaris, 13e maand en gunstige pensioenregeling. Mogelijkheid tot elektrische auto. Onvergetelijke teamweekenden*.

smile

Je collega’s zijn slim en aardig. Allemaal mensen die jou wat kunnen bijbrengen maar ook van jou willen leren.

* We gaan er regelmatig een lang weekend op uit. Als we zeggen dat die weekenden onvergetelijk zijn, dan menen we dat ook!

Hoe pakken we het aan?

We hebben regelmatig vacatures voor uiteenlopende functies. Je bent van harte welkom om daarop te reageren. Maar je mag ook altijd zelf contact opnemen en samen met ons uitvinden wat de mogelijkheden bij Kapp zijn. Dat kan op verschillende manieren:

  • Bel of mail ons. Als je meer wilt weten over een functie, of vragen hebt over hoe het is om bij Kapp te werken, nodigen we je van harte uit om onze specialisten het hemd van het lijf vragen.
  • De beste manier om elkaar te leren kennen: Kom met ons praten. Stuur ons vooraf je CV toe, een brief is niet nodig. Als we voldoende aanknopingspunten in je CV terugzien willen we je graag ontmoeten, informeel en geheel vrijblijvend.  
  • Loop een dag(-deel) mee. Als je wilt weten hoe het eraan toe gaat bij Kapp en wat het vak nu eigenlijk precies inhoudt, kun je een dag of dagdeel meelopen met onze knappe koppen.

Neem contact op

Bel (vraag naar Jeroen of Bart) of mail ons, wat jij fijn vindt. Woon je in de buurt? Fiets gerust eens langs.

Kapp Nederland
Veerplaat 102
3313 LJ Dordrecht
078 – 611 73 55
werken@kapp.nl