+31(0)78 611 73 50

We hebben een netwerk van toonaangevende specialisten en fabrikanten wereldwijd.

Altijd de beste oplossing.

Kapp is in de Benelux exclusief vertegenwoordiger van Kelvion, Vahterus en HRS. Hierdoor zijn we in staat om voor iedere vraag meerdere oplossingen te genereren. Per ontwerp kunnen we op die manier de voor- en nadelen van verschillende soorten warmtewisselaars tegen elkaar afwegen. Zo krijgen klanten altijd het beste antwoord op hun vraag. Kapp is onderscheidend op de volgende punten:

Proceskennis

Prestatiegarantie conform bestek

Energiebesparing en CO2-reductie

Snelle levertijd en korte downtime

icon 6

Optimale prijs-prestatieverhouding

smile

We zijn slim,
snel én aardig

Onze merken.

Met Kelvion beschikt Kapp over één van ’s werelds meest toonaangevende fabrikanten van gelaste en gesoldeerde warmtewisselaars, warmtewisselaars met pakkingen en luchtwarmtewisselaars. Net als Kapp heeft Kelvion uitgebreide kennis van de markt. Kelvion blinkt uit in de ontwikkeling van nieuwe producten voor uiteenlopende toepassingen.

Met Vahterus als partner beschikt Kapp over de uitvinder, pionier en marktleider van de Plate & Shell warmtewisselaar (PSHE). De fabrikant legt zich toe op de ontwikkeling en productie van deze volledig gelaste warmtewisselaars.

Met HRS Group beschikt Kapp over een fabrikant die opereert in de voorhoede van thermische technologie. HRS heeft veertig jaar ervaring en produceert naast de conventionele buizenwarmtewisselaar (Shell & Tube) ook geschraapte buizenwarmtewisselaars voor extra vervuilende of visceuze toepassingen.

Thermon ontwikkelt veilige, betrouwbare en innovatieve verwarmingsoplossingen voor toepassingskritische industriële processen. Het Amerikaanse bedrijf is daarmee werkzaam in daadwerkelijk iedere industrie. Kapp vertegenwoordigt Thermon in de Benelux op gebied van electrical process heaters.

HTRI wordt wereldwijd gezien als dé specialist op het gebied van software voor de ontwikkeling en simulatie van processen waarin warmteoverdracht een rol speelt. HTRI is een van Kapp’s belangrijkste research-, kennis- en softwarepartners.

Het antwoord op het geheel
van kritische factoren.

Elk uniek probleem vraagt om zijn eigen unieke oplossing. Doorgaans zijn er tientallen kritische factoren van invloed op de ontwikkeling van het thermisch en technisch ontwerp ­– en op de keuze van componenten die daarbij passen. Daarom verdiepen we ons graag in de specifieke situatie van onze klanten. Op die manier kunnen we al in de ontwerpfase een definitieve indruk geven van de werking en besparing die dat in de praktijk gaat opleveren. En als duidelijk wordt dat we bestaande techniek kunnen gebruiken, zullen we dat niet laten. We maken de zaken niet nodeloos ingewikkeld.

design