Werken bij

De kernkwaliteiten van Kapp Nederland:
Kwaliteit | Betrouwbaarheid | Toewijding | Perfecte planning | Efficiënte communicatie

Hoewel er op het ogenblik geen vacatures zijn, worden sollicitanten die voldoen aan de omschrijving hieronder uitgenodigd om te solliciteren via werk@kapp.nl want we zijn altijd op zoek naar professionals.

Er is in ons kleine team altijd ruimte voor de juiste persoon. We willen graag veelzijdige en flexibele medewerkers ontmoeten met commercieel talent en affiniteit voor technische producten. Potentiële kandidaten zijn tussen de 25 en 35 jaar oud en hebben een opleiding op MBO/HBO niveau.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

avg

Het team

 • Tjark de Lange

  Algemeen Directeur

  Voordat hij in de warmteoverdracht terecht kwam, was Tjark scheepswerktuigkundige. Die achtergrond typeert de directe benadering van alles wat hij op zijn weg vindt. De afgelopen tien jaar heeft Tjark zich bezig gehouden met het opbouwen van zijn onderneming, samen met een schitterend team specialisten en een netwerk van leveranciers.

 • Marie-Louise Nijsten

  Office Manager

  Marie-Louise is de enige van wie het hele team afhankelijk is. Ze heeft de financiële administratie van onze projecten stevig en professioneel in de hand en ze runt een degelijk en druk kantoor.

 • Gerard van de Graaf

  Manager Nederland

  Dankzij de ervaring die hij opdeed als projectmanager in de chemische en petro-chemische industrie is Gerard de juiste man om nieuwe projecten grondig te onderzoeken en te implementeren in onze organisatie.

 • Jan Lodewijckx

  Regiomanager Belux

  Jan is de personificatie van de branche. Met zijn wortels in een familie van apparatenbouwers is zijn praktische kennis ongeëvenaard. Een technisch-commerciële opleiding droeg eraan bij om Kapp’s vertegenwoordiger te worden in België en Luxemburg.

 • Bart van der Meer

  Marketing & Communicatie

  Door zijn achtergrond in de marketing & communicatie is hij de juiste persoon om Kapp zichtbaar en vindbaar te houden – zowel online als offline. Hij wijst u tevens de weg op gebied van gesoldeerde warmtewisselaars.

 • Eline Kriesels

  Commercieel assistent

  Eline is een toegewijd ambassadeur van Kapp en tevens de duizendpoot van het kantoor. Haar verantwoordelijkheden spreiden zich van administratief werk tot organisatie van beurzen en andere evenementen, van orderafhandeling tot einddocumentatie van zowel kleine als grote projecten. Eline is daarnaast op de hoogte van alles wat er gaande is bij Kapp en zorgt er altijd voor dat u bij de juiste persoon in het bedrijf terecht komt.

 • Marco van Wijngaarden

  Calculatie Engineer

  Marco is de perfecte calculatie-technicus voor ieder food gerelateerd project. Chemische technologie lijkt een vreemde achtergrond voor iemand als Marco, maar het maakt hem perfect voor deze gecompliceerde markt.

 • Bob Woudenberg

  Calculatie Engineer

  Mechanical Engineering is de achtergrond waarmee Bob Woudenberg werkte bij engineering bedrijven in allerlei branches. Hierdoor beschikt hij over de juiste kennis voor het tackelen van thermische vraagstukken. Hoe groter de uitdaging die de procesindustrie hem stelt, des de sneller ratelt zijn rekenkundig brein.

 • Reinier Algera

  Calculatie Engineer

  Als scheepswerktuigkundige, bovendien opgeleid in energietechniek, is Reinier thuis in alle denkbare energiesystemen. Of het nu gaat om gas- of luchtsystemen en of deze nu worden toegepast in de proces- of olie-industrie, hij rekent feilloos uit wat nodig is en presenteert de optimale oplossing. Een faseovergang minder of meer? Daar wordt hij niet warm of koud van.

 • Gertjan van Oost

  Project Engineer

  Onze collega Gertjan is een super regelaar en inspecteur ineen. Zijn ervaring als projectmanager in verschillende technische bedrijven maakt hem de juiste persoon op de juiste plek. Zijn gogme en organisatiedrift dragen bij aan een soepele en goed-geregelde uitvoering van onze projecten.

 • Ray Nahar

  Project Engineer

  Ray heeft jaren ervaring in de planning van projecten en service in de scheepvaart en olie- & gasindustrie. Bij uitstek de man voor de begeleiding van onze complexe opdrachten waarbij een goede communicatie essentieel is om de eisen van de klant en de productie van onze fabrieken elkaar naadloos te laten aansluiten en er bovendien voor te zorgen dat de afgesproken levertijd gehaald wordt.

 • Olav Groos

  Kwaliteitsmanager

  Olav is 'the man in the machine'. Zijn concrete technische achtergrond maken hem perfect als expediteur, troubleshooter en after sales serviceverlener.