9_1.kapp-werkenbij-430x282

Werken bij

De kernkwaliteiten van Kapp Nederland:
Kwaliteit | Betrouwbaarheid | Toewijding | Perfecte planning | Efficiënte communicatie

PROJECT ENGINEER (32-40 uur)
Als Project Engineer bij Kapp ben je verantwoordelijk voor het berekenen en ontwerpen van warmtewisselaars. Hierbij zorg je voor een optimale afstemming tussen opdrachtgever, leverancier en Kapp.

Functies
- Hoofdtaak is het berekenen en ontwerpen van warmtewisselaars, je vertaalt klantspecificaties naar een thermisch compleet ontwerp
- Het inschrijven van aanvragen en al het nodige verrichten om de juiste informatie boven tafel te krijgen
- Technische en commerciële uitwerking van aanbiedingen
- Signaleren van kansen in de markt en daarnaar handelen

Wij vragen
- HBO Werktuigbouwkunde, Chemische- of Procestechnologie, Scheepswerktuigbouwkundige of Voedingsmiddelentechnologie
- Goede beheersing van Nederlands en Engels (in woord en geschrift). Beheersing Duits en/of Spaans is een pre
- Klant- en resultaatgericht
- Goede communicatieve vaardigheden en representatief
- Zelfstandig werkend én teamplayer
- AutoCAD/Inventor ervaring is gewenst
- Bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring

Wij bieden
- Een voornamelijk technisch georiënteerde functie op een engineersafdeling met enthousiaste, professionele collega’s
- Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid
- Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden
- Een tijdelijke aanstelling met zicht op een vast dienstverband
- Prettige hands-on werksfeer

Solliciteren
Stuur je CV en beknopte motivatie naar Marie-Louise Nijsten (mln@kapp.nl). Wil je meer informatie over deze functie? Neem contact op met Gerard van de Graaf (078-6117350).

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Het team

 • 1_1.tjark2-001

  Tjark de Lange

  Algemeen Directeur

  Voordat hij in de warmteoverdracht terecht kwam, was Tjark scheepswerktuigkundige. Die achtergrond typeert de directe benadering van alles wat hij op zijn weg vindt. De afgelopen tien jaar heeft Tjark zich bezig gehouden met het opbouwen van zijn onderneming, samen met een schitterend team specialisten en een netwerk van leveranciers.

 • 2_1.gerard2-001

  Gerard van de Graaf

  Manager Nederland

  Dankzij de ervaring die hij opdeed als projectmanager in de chemische en petro-chemische industrie is Gerard de juiste man om nieuwe projecten grondig te onderzoeken en te implementeren in onze organisatie.

 • 4_1.jan3-001

  Jan Lodewijckx

  Regiomanager Belux

  Jan is de personificatie van de branche. Met zijn wortels in een familie van apparatenbouwers is zijn praktische kennis ongeëvenaard. Een technisch-commerciële opleiding droeg eraan bij om Kapp’s vertegenwoordiger te worden in België en Luxemburg.

 • 3_1.eline2-001

  Eline Kriesels

  Commercieel assistent

  Eline is een toegewijd ambassadeur van Kapp en tevens de duizendpoot van het kantoor. Haar verantwoordelijkheden spreiden zich van administratief werk tot organisatie van beurzen en andere evenementen, van orderafhandeling tot einddocumentatie van zowel kleine als grote projecten. Eline is daarnaast op de hoogte van alles wat er gaande is bij Kapp en zorgt er altijd voor dat u bij de juiste persoon in het bedrijf terecht komt.

 • 9_1.reinier3-001

  Reinier Algera

  Calculatie Engineer

  Als scheepswerktuigkundige, bovendien opgeleid in energietechniek, is Reinier thuis in alle denkbare energiesystemen. Of het nu gaat om gas- of luchtsystemen en of deze nu worden toegepast in de proces- of olie-industrie, hij rekent feilloos uit wat nodig is en presenteert de optimale oplossing. Een faseovergang minder of meer? Daar wordt hij niet warm of koud van.

 • 8_1.marco3-001

  Marco van Wijngaarden

  Calculatie Engineer

  Marco is de perfecte calculatie-technicus voor ieder food gerelateerd project. Chemische technologie lijkt een vreemde achtergrond voor iemand als Marco, maar het maakt hem perfect voor deze gecompliceerde markt.

 • 7_1.ray2-001

  Ray Nahar

  Project Engineer

  Ray heeft meer dan 10 jaar ervaring in de planning van projecten en service in de scheepvaart en olie & gas industrie. Bij uitstek de man voor de begeleiding van onze complexe opdrachten waarbij een goede communicatie essentieel is om de eisen van de klant en de productie van onze fabrieken elkaar naadloos te laten aansluiten en er bovendien voor te zorgen dat de afgesproken levertijd gehaald wordt.

 • 12_1.enrique2-001

  Enrique Cervello

  Project Engineer

  Onze Spaanse collega Enrique is een super regelaar en inspecteur ineen. In zijn vaderland was hij werktuigbouwkundige bij een ingenieursbureau. Nu waakt hij met corazón en ziel over de correcte realisatie van onze projecten en voegt een wereldtaal toe aan onze communicatie.

 • 5_1.olav1-001

  Olav Groos

  Kwaliteitsmanager

  Olav is 'the man in the machine'. Zijn concrete technische achtergrond maken hem perfect als expediteur, troubleshooter en after sales serviceverlener.

 • 11_1.marie-louise3-001

  Marie-Louise Nijsten

  Office Manager

  Marie-Louise is de enige van wie het hele team afhankelijk is. Ze heeft de financiële administratie van onze projecten stevig en professioneel in de hand en ze runt een degelijk en druk kantoor.

 • 13_1.bart2-001

  Bart van der Meer

  Communicatie & Sales

  Door zijn achtergrond in de marketing & communicatie is hij de juiste persoon om Kapp zichtbaar en vindbaar te houden – zowel online als offline. Hij noemt zichzelf een generalist, maar wie hem spreekt ziet dat hij zich in rap tempo ontwikkelt tot specialist. Hierdoor kent en begrijpt Bart de markt steeds beter en beter. Hij wijst u tevens de weg op gebied van gesoldeerde warmtewisselaars.