Heat Transfer Engineers

Waarom we onszelf Heat Transfer Engineers noemen? Wij bouwen geen warmtewisselaars, en we leveren ook niet zomaar een warmtewisselaar. Wij voorzien onze klanten van een oplossing. Wij kennen niet alleen elke warmtewisselaar van binnen en buiten, maar ook de industrie in al zijn diversiteit. Daardoor kunnen we verder gaan dan wie dan ook als het om warmteoverdracht gaat.

Wij rekenen en tekenen totdat we voor uw vraagstuk de meest efficiënte en passende oplossing hebben gevonden. Want een warmtewisselaar is op zichzelf geen innovatief apparaat. De toepassing van die warmtewisselaar, dat is de crux. En daar komt de kennis van Kapp goed van pas.

Wij zijn niet afhankelijk van één type warmtewisselaar. Sterke samenwerkingen met meerdere fabrikanten, vormen de basis van onze filosofie. U krijgt niet wat u wilt, maar wat u nodig hebt. We kunnen u altijd voorzien van de beste oplossing. We ontwerpen en plannen niet alleen warmtewisseltoepassingen, we nemen ook de complete productie, constructie en transport van uw installatie uit handen.

Lees meer >

MVO

Er zijn twee redenen waarom we moeten proberen om zoveel mogelijk energie te besparen.

lees meer ..

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

avg

4 redenen om meer van ons te willen weten

Kennis

We begrijpen uw branche net zo goed als de onze

Ontwerp

We maken innovatie geschikt voor uw toepassing

Optimaal resultaat

100 procent procesgarantie

Netwerk

We weten wie uw buren zijn